Taro Emir Tekin performansıyla büyüledi

Taro Emir Tekin performansıyla büyüledi
Ünlü oyuncu ve müzisyen Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin, sosyal medya hesabından yabancı şarkı söylediği anlar gündem oldu.

Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu olan Taro Emir, son zamanların popüler oyuncularından biri haline gelmiş ve "Yalı Çapkını" adlı dizinin 2. sezonunda izleyicilerle buluşmuştu.

Yakışıklılığı ve etkileyici oyunculuğuyla dikkat çeken Taro Emir, sadece oyunculuk yetenekleriyle değil, aynı zamanda müzik alanında da yeteneklerini sergilemeye karar verdi. Genç oyuncu, sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı bir video ile şarkı söyleyerek hayranlarını şaşırtmayı başardı. Yabancı bir şarkı seslendiren Taro Emir'in performansı, kısa sürede magazin gündemine oturdu.

6597cac1795c3754-w1200xh787.webp

Taro Emir Tekin, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk alanında yeteneklerini geliştirmek için çeşitli eğitimler aldı. Cambridge School of Visual & Performing Arts'ta başladığı eğitim sürecini, University of Arts London’ın PaPA derecesi ile taçlandırdı. İngiltere'nin önde gelen sanat kurumlarından biri olan RADA Foundation'da eğitim aldıktan sonra, Oxford School of Drama tiyatro bölümünde eğitimine devam etti.

Uzun süre İngiltere'de yaşayan Taro Emir, edindiği bilgi ve birikimleri Türkiye'ye taşıyarak oyunculuk kariyerine başladı. Genç oyuncunun hızla yükselen kariyeri, hem oyunculuk yetenekleriyle hem de şimdi de müzikal yetenekleriyle dikkat çekiyor. Taro Emir Tekin, izleyicilerini hem ekranda hem de sahnede etkilemeye devam edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar