Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Ali Özyiğit

Durmuş Ali Özyiğit

ANALİZ

Suriye savaşı intihar olur!..

Barış Pınarı Harekâtı'nı destekledim hâlâ da destekliyorum. PKK unsurlarının yok edilmesi elbette bize gurur veriyor. Lakin Türk Ordusu ile Suriye Ordusunun karşı karşıya getiren güç ABD mi? Esad'ı, Saddam ve Kaddafi gibi götüremediler, bu sefer Türkiye ile mi götürecekler?

***

Türk Milleti ve Türk devletinin PKK terör örgütü hassasiyeti istismar edilip ABD'nin Suriye planı mı bu?

***

ABD'nin Suriye planı PKK'istan kurdurup, Türkiye ile Suriye'yi savaştırmak. Maalesef acı gerçek Suriye-Türkiye savaşı çıkarsa Orta Doğu bataklığına boğazımıza kadar batarız. Yapılması gereken Türkiye ile Suriye'nin barışıp, PKK/IŞİD tüm terör örgütlerinin köklerini beraber kazımak

***

Şimdi troller diyorlardır Esad'ı da deviririz Şam'da Cuma namazı da kılarız. Size Şam'ı emperyalizm yedirmez trol çetesi. Siz savaşı bir tweet attığı için evinden polisle aldırdığınız 15 yaşındaki çocuk mu sandınız?

***

Barış Pınarı Harekâtı terörle mücadele operasyonuydu. Şimdi Türk Ordusu, Suriye ile savaşa gidiyor. Bu savaş işte. Çünkü karşınızda bir devlet var. Türkiye ve Suriye savaşının tek galibi emperyalizm olacaktır.

***

Yapmayın etmeyinFormun Üstü yetkililer. Bir İhvancı ideolojiniz ve Esad, Alevi onu devirmek lazım zihniyetiniz için PKK'istanı kurdurmayın.

***

Allah aşkına Muhammet aşkına neye inanıyorsanız onun aşkına birisi bana desin; ÖSO mu kuvvetli, Esad'ın Suriye Ordusu mu?

Bunu şundan dedim; ÖSO ile TSK beraber hareket ediyor. AKP, Esad'la barışıp beraber hareket etseydi 2 günde PKK-IŞİD tüm terör örgütlerini Suriye'den jiletle kazırlar kökleri kururdu.

***

Zararın neresinden dönersek kârdır. Zarardan dönelim ve Suriye ile barışıp terör örgütlerine karşı Esad'la beraber mücadele edelim. Esad ile savaşırsak zararını biz PKK'istan olarak görürüz.

***

Devletler duygularıyla değil çıkarlarına göre akıllarıyla hareket ederler. Taktiksel ve teknik olarak Suriye merkezî hükümeti olan Esad ve BAAS rejimi ÖSO'ya göre güçlüyse biz de PKK terör örgütünün kökünü kazımak istiyorsak Esad'la anlaşmalıyız.

Hem emperyalizmi Suriye'ye gömmek hem de PKK'istan hayalini, asfalttan jiletle kazınacak şekilde tarihin tozlu raflarına kaldırmak için bunu yapmalıyız.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları