Süleyman Soylu görünce sinirden deliye döndü! Ayıplı olduğunuz bu alana girmeyin dedi

Süleyman Soylu görünce sinirden deliye döndü! Ayıplı olduğunuz bu alana girmeyin dedi
İBB'de çalışan 550 kişinin terör örgütü ile bağlantılı olduğunu iddia eden eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mahkeme tutaklarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Eski İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 550 kişinin terörle bağlantılı olduğu iddiasında bulunmuştu. Soylu, dikkat çeken iddianın ardından sosyal medyada paylaşılan mahkeme tutanaklarına tepki gösterdi.

Avukatının verdiği ifade tutanağına göre konuştuğunu belirten Soylu, X hesabından bir paylaşım yaparak açıklamalarda bulundu.

1-357.jpg

Sosyal medyanın 'yalanların beşiği' haline geldiğini savunan Soylu, avukatının beyan verdiği ifade tutanağında İçişleri Bakanlığı raporlarının kaynak olarak gösterildiğini dile getirdi.

Tutanakta, Soylu'nun İBB'de çalışan 550 kişinin 'terörle' bağlantılı olduklarına dair iddiaları 'siyaset yapma özgürlüğü' çerçevesinde sunduğu belirtildi.

55555.jpg

Soylu adına açıklama yapan avukat Uğur Kızılca'nın beyanında, "Müvekkilim İçişleri Bakanı'dır. Hazırlanan rapor doğrultusunda elindeki bilgileri siyaset yapma özgürlüğü ve düşünce ve kanaat açıklama özgürlüğü kapsamında açıklamıştır" ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyada paylaşılan ifade tutanağına yönelik eleştirilere cevap veren Soylu, "Allah’tan korkusu olmayanlar bu acılı günümüzde sosyal medyayı yine yalanların beşiği yaptı. Mahkeme dosyasında açıkça 'İçişleri Bakanlığı Raporu doğrultusunda' yazdığı halde…" dedi ve "Ayıplı olduğunuz bu alana girmeyin" uyarısında bulundu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar