Stajyeri taciz eden gazeteci tutuklandı!

Stajyeri taciz eden gazeteci tutuklandı!
Antalya'da, yerel bir gazetenin yazı işleri müdürü olan Yalçın Küçük (45), 17 yaşındaki stajyer lise öğrencisi S.N.B.’ye cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Antalya''da, yerel bir gazetenin yazı işleri müdürü olan Yalçın Küçük, stajyer olarak gazetede çalışmaya başlayan 17 yaşındaki lise öğrencisi S.N.B.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Muratpaşa ilçesinde lise öğrencisi 17 yaşındaki S.N.B, eylül ayında başladığı staj eğitimi boyunca gazetenin yazı işleri müdürü Yalçın Küçük''ün cinsel tacizine uğradığını ileri sürdü. 

Küçük''ün, kendisini whatsapp mesajlarıyla taciz ettiğini söyleyen S.N.B., olay günü de ofiste ellerini tutup okşadığını iddia etti. S.N.B., ofisten ayrıldıktan sonra polise giderek Küçük hakkında şikâyetçi oldu. Yalçın Küçük, 29 Aralık''ta gözaltına alınarak "sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı.

GAZETEDEN KOVULDU

Polis ve savcılık ifadesinde taciz suçlamalarını kabul etmeyen Yalçın Küçük, "Benim kendisine yönelik davranışlarımı yanlış anlamıştır" dedi.

S.N.B.''nin, 21 Aralık günü saat 09.30 sıralarında başka stajyerin yerinde oturduğunu, ''Niye oraya oturuyorsun?'' diye sorduğumda üşüdüğünü, o masanın daha sıcak olduğunu söylediğini belirten Küçük, ''Ofisin içerisinin sıcak olduğunu, nasıl üşüdüğünü sorarak ellerini tuttum. Yaklaşık 10 saniye sürdü. Gerçekten üşüyüp, üşümediğini anlamak için tuttum. Bana kendisinde kansızlık olduğunu, o yüzden üşüdüğünü söyledi. Bunun dışında temasım olmadı. Yanaklarını okşayıp, makas almadım'' dedi.

Yalçın Küçük''ün ayrıca gazetedeki işine son verildiği öğrenildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar