Sosyal medyada medyum rezaleti Canlı yayında soyunup skandal hareketler yaptı

Sosyal medyada medyum rezaleti Canlı yayında soyunup skandal hareketler yaptı
Mardin'de kendisini 'medyum' olarak tanıtan Yusuf Y., canlı yayında tartıştığı kişilere önce tehdit edip küfürler savurdu, ardından soyunup cinsel organını gösterdi. Polis, sözde medyumun yakalanması için çalışma başlattı.

Mardin Midyat'ta yaşayan Yusuf Y, kendisini insanlara medyum olarak tanıttı. Dolandırıcı adam açtığı yayınlarda ‘15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, büyü bozma ve dil bağlama’ gibi işlemler yaptığını iddia ederek görüştüğü kişilerden para aldı.

66-001.jpg

TEHDİTLER SAVURUP KÜFÜR ETTİ

Canlı yayında tartıştığı kişilere tehdit savurup küfür savuran Yusuf Y., insanları dolandırdığı yetmezmiş gibi bir de canlı yayında soyunup cinsel organını gösterdi. Görüntülerde Yusuf Y’nin "Benim utanmam yok. Anlamadın işte. Ya kızını alacağım ya da anasını alacağım. Başka yolu yok. Geliyorum" dediği görüldü.

5r5.jpg

15 GÜNDE AŞIK EDİCEM DEYİP İNSANLARI DOLANDIRDI

Sözde medyum, sosyal medyada da '15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, büyü bozma ve dil bağlama' gibi işlemler yaptığını iddia ederek görüştüğü insanları dolandırdı.

t.jpg

CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Canlı yayın sırasında tartıştığı kişilere küfür savuran Yusuf Y. soyunup ve cinsel organını gösterdi. "Benim utanmam yok. Anlamadın işte. Ya kızını alacağım ya da anasını alacağım. Başka yolu yok. Geliyorum" dedi.

Sözde medyum Yusuf Y.’nin başka bir görüntüde ise bir tavuğu gösterip kısa bir konuşma yaptıktan sonra başını bıçakla kestiği görüldü.

CİMER'E ŞİKAYETLER ARTTI

Yusuf Y. hakkında yapılan CİMER şikayetlerin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Yusuf Y. ifade vermeye gitmediği için hakkında gözaltı kararı çıkarıldı ve polis, şüphelinin yakalanması için operasyon başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar