Sonunda! Popüler FPS Oyununa Türkçe Dil Desteği Eklendi

Sonunda! Popüler FPS Oyununa Türkçe Dil Desteği Eklendi
Uzun bir bekleyişin ardından, en popüler FPS oyunları arasında yer alan Ready or Not, nihayet Türkçe dil desteğiyle oyuncularla buluşuyor.

VOID Interactive'ın hem yapımcılığını hem de yayıncılığını üstlendiği Ready or Not, uzun bir erken erişim sürecinin ardından 13 Aralık 2023'te resmi olarak piyasaya sürüldü. Oyunculardan büyük övgü alan bu yapıma Türkiye'den de yoğun ilgi gösterildi. Bugün ise Türk oyuncuları için sevindirici bir haber var. Ready or Not, artık Türkçe dil desteğine sahip. İşte detaylar...

05.webp

Bilmeyenler için Ready or Not, son yılların en başarılı taktiksel birinci şahıs nişancı oyunlarından birisi olarak öne çıkıyor. Oyunda, bir SWAT ekibi üyesi olarak size verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Zengin silah seçenekleri ve özel eşyaların bulunduğu oyunda, rehine kurtarma gibi aksiyon dolu görevler de sizi bekliyor.

Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan Ready or Not, artık Türkçe bir arayüze sahip. Oyun, başlangıçta İngilizce ve Fransızca gibi yaygın dillerle çıktı, ancak dün akşam Türkçe ve diğer birkaç dil desteğiyle güncellendi.

2-001.webp

Ready or Not'ın Türkçe desteği şu an için arayüzle sınırlıdır. Ancak, oyunun Türkiye'de en çok satanlar arasında yer alması, altyazı desteğinin gelebileceği ihtimalini artırıyor.

Ready or Not Sistem Gereksinimleri:
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
- İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
- RAM: 8 GB
- Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
- DirectX: Sürüm 11

6.jpeg

Önerilen Gereksinimler:
- İşlemci: AMD Ryzen 5-1600 / Intel Core i5-7600K
- Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 6 GB veya daha iyisi
- RAM: 8 GB
- Depolama: 90 GB kullanılabilir alan
- DirectX: Sürüm 11

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar