Son dakika İmamoğlu’ndan ilk açıklama

Son dakika İmamoğlu’ndan ilk açıklama
Merakla beklenen yerel seçim yapıldı, sandıklardan ilk oy sonuçları gelmeye başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, sayımı başlatılan yerel seçimlere ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Resim

İmamoğlu şöyle konuştu:

Kıymetli basın mensupları, bizi izleyen çok değerli vatandaşlarımız, bizi takip eden sandık görevlileri ve farklı siyasi partiler tarafından görevlendirilmiş sandık sorumluları hepinizi selamlıyorum. Öncelikle tüm vatandaşlarımızın orucunun kabul olmasını dilerim. Sizleri İstanbul'dan Değerli başkanımız Özgür Çelik ile selamlıyoruz.
Şu an itibari ile yüzde 40 doğru giden oranda bir veriye sahibiz, elde ettiğimiz verilere göre söyleyebilirim ki vatandaşımızın bize olan inancı iyi verilerle karşılığını göstermiş durumda. İl başkanlığımızda çok güçlü bir ekibimiz var, şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Ancak hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz.

İstanbul büyükşehir oyları sayılıyor. İki doküman daha önemli. İlçe başkanlığı ve ilçe meclis üyesi tutanakları önemli. Oy kullananlara yürekten teşekkür ediyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar