Son dakika... Akşener'den Yavaş'ın adaylık açıklamasına bomba yanıt

Son dakika... Akşener'den Yavaş'ın adaylık açıklamasına bomba yanıt
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamasına yanıt vererek 'Korkaklığını, partimize operasyon çekerek cesarete dönüştürmeye çalışıyor.' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili kendisine yaptığı çağrıyı doğru bulmadığını belirterek "Gerçekten aday olmamı istiyorsanız, hadi çık gel aday ol demekle olmaz, başka partide kaydım var. 1 gün önce beni arayıp teklif getireceğim, böyle bir şey düşünür müsünüz demesi lazımdı. Herkes korkak vs. diyordu. Ben zaten söyledim oybirliği olsaydı olurdum. Kazanacağımı düşünüyorum. Anketler ortada” demişti.

AKŞENER'DEN YANIT

Yavaş'ın sözlerine yanıt veren Akşener, "Adaylığı Yavaş’a herkesin önünde teklif ettim ama kendisi millet için o cesareti gösteremedi. Artık o günler geçti. Şimdi o korkaklığını, partimize operasyon çekerek cesarete dönüştürmeye çalışıyor. İlçe başkanlarını istifa ettirtip birlikte çalıştığını canlı yayında itiraf etti." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar