Şırnak’ta AKP’nin adayı Mehmet Yarka kazandı

Şırnak’ta AKP’nin adayı Mehmet Yarka kazandı
Şırnak'ta gerçekleşen yerel seçimlerin sonucunda AKP Adayı Mehmet Yarka, tekrar belediye başkanlığına seçildi.

Kesin olmayan sonuçlara göre Yarka, %48.77 oy alarak zaferini ilan etti. Yeniden belediye başkanı seçilen Yarka, seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa seslenerek teşekkürlerini iletti.

Şırnak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, seçim zaferini kutlamak için Sanat Sokağı’ndaki seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Yarka, gençlerin umudu olduğunu belirterek, "Gençlerin umudu, gençlerin ağabeyliğini, gençlerin babalığını yapacağım sözüm söz. Bu gençler seçim boyunca beni hiç yalnız bırakmadı. Sizlere minnettarım gençler, başımın tacısınız gençler. Geleceğimizsiniz gençler, sizleri çok seviyorum gençler." dedi.

ll.jpg

Seçim zaferinin Şırnak'a yapılacak hizmetlerin devamı için bir fırsat olduğunu belirten Yarka, "Şırnak'a yapacağımız hizmetlerin bir kısmı yarım kalmıştı. Bunu her platformda söylüyordum. Mesele Mehmet Yarka meselesi değil, mesele Şırnak meselesi değil, mesele Arslan Tatar meselesi değil, mesele İbrahim Erkan meselesi değildir. Tek mesele Şırnak." şeklinde konuştu.

aw174270-07.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar