Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı

Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Kocaeli'nde seyir halindeki bir TIR'ın lastikleri alev aldı. Yangına hızla müdahale edildi.

Körfez TEM Otoyolu Ankara istikametinde seyir halinde olan bir tırın lastiklerinin alev almasıyla paniğe sebep oldu. Olay, sürücünün hızlı müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin zamanında gelmesiyle sonuçlanan bir yangın felaketiyle sonuçlanabilirdi.

63 AEV 793 plakalı tırı kullanan Mustafa Ş., seyir halindeyken aracının lastiklerinin alev aldığını fark etti. Hemen aracı durduran sürücü, yangına kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşlar da yangın tüpleriyle alevlere müdahale ederken, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine hızla olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Bu hızlı ve etkili müdahale sayesinde yangının aracın tamamına sıçramadan önlendiği belirtildi. Ancak yangın sebebiyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu.

aw168499-02.jpgPolis ekipleri de olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Yangının çıkış sebebi ve olası başka zararların önüne geçmek adına kapsamlı bir soruşturma yürütülüyor.

Kocaeli TEM Otoyolu'nda yaşanan bu yangın felaketi, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatırken, hızlı müdahale sayesinde ciddi bir facianın önüne geçildiği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar