Tarık Mengüç'ten yıllar sonra şaşırtan itiraf geldi

Tarık Mengüç'ten yıllar sonra şaşırtan itiraf geldi
Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere yakalandı. Yıllar önceki kariyer yolculuğunda zor zamanlar geçirdiğini itiraf etti.

Çıkardığı hit şarkılarıyla tanınan Tarık Mengüç, sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Tarık Mengüç, eğlenceli paylaşımlarıyla da sık sık dikkat çekiyor.

"TEK BAŞIMA SAVAŞTIM"

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, Nişantaşı Citys'te alışveriş yaparken görüntülendi. Kariyer yolculuğunda zor zamanlar yaşadığını itiraf ederek, "Bu yolculukta hep tek başıma savaştım, popüler oldum ama zor zamanlar geçirdim" şeklinde konuştu.

Tarık Mengüçten yıllar sonra gelen itiraf Zor zamanlar geçirdim

"PİYASAYI SALLAYACAK"

Tarık Mengüç, oğlu Baran'ın kendisi gibi şarkıcı olduğunu belirterek, "Oğlum 20 yaşına geldi. İlk düetini Edis ile 'Ayyaş' şarkısına yapmıştı. Şimdi ise tek başına söylediği şarkısı çıktı. Gururluyum. Biz ezildik ama yeni nesil ezilmiyor, kaymağını yiyor. Baran'ın ekibi çok iyi... Ona inanıyorum. Dünya starı olabilir. Çünkü dansta iyi, şarkıda iyi ve klip yönetmenleri iyi... Piyasayı sallayacak" şeklinde konuştu.

"KENDİ YAĞIMDA KAVRULDUM"

Tarık Mengüç, popülerlik elde etmiş olmasına rağmen zor zamanlar yaşadığını, yanlış bir imza nedeniyle yıllarca zorluklar çektiğini ve bu süreçte kimseden yardım almadan mücadele ettiğini ifade etti.

Tarık Mengüçten yıllar sonra gelen itiraf Zor zamanlar geçirdim

"KÖR OLUYORDUM"

Tarık Mengüç, "Olumsuz cümleleri olumluya çevirmek ve negatif insanları yanından ayırmak, para enerjisi ve şu andaki frekanslar eğitimle alakalı" diyerek frekanslarla uğraştığını belirtti.

Ayrıca, "Tepesindeki saçların döküldüğü" görüldüğü anlatan Mengüç, geçtiğimiz günlerde sakallarını boyarken kör olma tehlikesi atlattığını ifade etti.

TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

Tarık Mengüç, Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. Müzik kariyerine 1990'lı yıllarda başlayan Mengüç, özellikle "Şakşuka", "Tarçın Kokulum", "İki Yüzlüler" gibi şarkılarıyla tanınır. Şarkıcılığının yanı sıra eğlenceli ve esprili sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeker. Mengüç, müzik kariyeri boyunca birçok başarılı albüm ve şarkıya imza atmıştır. Ayrıca, oğlu Baran Mengüç de müzik alanında faaliyet gösteren bir isimdir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar