Serenay Sarıkaya'nın New York pozları büyüledi

Serenay Sarıkaya'nın New York pozları büyüledi
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile dizisindeki rolüyle tanınmasının yanı sıra, New York'ta düzenlenen GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri gecesine katılarak şıklığıyla göz doldurdu. Gecede giydiği derin göğüs dekolteli siyah elbisesi ve dağınık saçlarıyla dikkat çeken Sarıkaya, New York'tan yeni paylaşımlar yaptı.

Serenay Sarıkaya, şu sıralar şarkıcı Mert Demir ile ilişkisiyle gündeme gelirken, GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nü almaya hak kazandığı geceye katılarak ününü bir kez daha perçinledi. 31 yaşındaki oyuncunun New York'ta çektiği kareleri paylaşması, binlerce beğeni ve yorum aldı.

m4rmfjyopeqvyzjfoasxzq.webp

Ünlü oyuncu, ödülü kazanacağını şu sözlerle açıklamıştı: "Bir aktris olarak yurt dışında en çok izlenen yapımlarda rol alıp sayısız ödül kazandım.

maxkcvyofkgs73fqu-r0hw.webp

Aynı zamanda farkındalık yaratan modadaki duruşumla Türk ve uluslararası markaların ikonik ismi oldum. Alice Müzikali'ndeki başrolümle içimdeki sesi özgür bıraktım ve tiyatro sahnelerine taşıdım.

nfst3bylne29xbaeppq0tq.webp

Dünyanın ilham verici yıldızlarını ödüllendiren GQ Global Creativity Awards'ta GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nün sahibi olarak gururla sunulacağım."

yhy.jpg

İşte Sarıkaya'nın New York paylaşımları...

Serenay Sarıkaya’nın New York paylaşımları sonrasında Cem Yılmaz kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Bu paylaşım da Serenay Sarıkaya’ya gönderme olarak algılanmıştı.

gtgu.jpg

Ünlü komedyenin kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı Marty Feldman fotoğrafının perde arkası ortaya çıkmıştı. Ünlü komedyen Sarıkaya’ya göndermede bulunmadığını sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıklamıştı.

pp.jpg

uiui.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar