Serenay Sarıkaya kamera karşısına geçti! Siyah kısa saçı ve çılgın pozları ile Bahar Candan’a benzetildi

Serenay Sarıkaya kamera karşısına geçti!  Siyah kısa saçı ve çılgın pozları ile Bahar Candan’a benzetildi
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, özel hayatıyla sıkça magazin gündemine gelen isimlerden biri. Son zamanlarda adı aşk dedikodularına karışan Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde Mert Demir ile el ele görüntülenmişti.

Böylece Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkı belgelenmiş oldu. Aşk haberleriyle gündeme düşen Sarıkaya, bu sefer de dergiye verdiği pozlarla Bahar Candan’a benzetildi.

ygy-001.jpg

Şimdi ise bir dergi için çekilen pozlarla yeniden gündeme oturdu. Siyah kısa saçları ve deri ceketiyle çekilen ilginç pozlar, hayranlarının dikkatini çekti. Bazı takipçiler, bu pozları beğenmedi ve Serenay Sarıkaya'nın cezaevinde olan Bahar Candan'a benzetti. Sosyal medyada, "Bahar Candan olmuş", "Bu pozlar hiç olmamış", "Neden böyle pozlar verdi?" gibi yorumlar yapıldı.

pgp.jpg

Serenay Sarıkaya'nın dergi için verdiği bu pozlar, farklı tepkilere neden oldu ve magazin dünyasında konuşulan konular arasına girdi.

BAHAR CANDAN OLMUŞ

Ünlü oyuncu Serenay Sarıka’yanın saç tarzı kara para aklama ve dolandırıcılık suçundan tutuklu bulunan Bahar Candan’a benzetildi.

640xauto-002.webp

BAHAR CANDAN

s-11396b6a62435d0f0049767d33abd7a2f2f3a0ca.webp

cropped-content-bahar-candanin-ayaklari-sosyal-medyayi-salladi-8ckmkbqaxnyioyi.jpg

SERENAY SARIKAYA KULİSTEN POZ VERDİ

Serenay Sarıkaya, son olarak New York'ta düzenlenen GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri gecesindeki şık ve göz alıcı stiliyle dikkatleri üzerine çekti. Ödül gecesine hazırlanırken çekilen bir kulis fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Önder Tiryaki'nin saçlarını yaptığı anda çekilen kareyi yayınlayan Sarıkaya'nın paylaşımı büyük ilgi gördü.

o08algqdkewu6dwaamllnw.webp

SERENAY SARIKAYA KİMDİR

İlk oyunculuk deneyimini "Şaşkın" filmiyle kazanan Serenay Sarıkaya, ardından "Plajda" filminde rol aldı. Dizi oyunculuğuna adımını atan Sarıkaya, Sinan Çetin'in yönettiği "Peri Masalı" (2008) dizisinde yer aldı ve aynı yıl Limon Ağacı dizisinde ilk başrolünü üstlendi. Adanalı (2008-2010) dizisinde rol almasının ardından 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olarak Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etme hakkı elde etti. Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) dizilerinde başrol oynayarak popülerliğini artırdı. Ayrıca "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin" filminde seslendirme yaparken "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" filminde de rol aldı.

Dizi ve sinema filmlerinin yanı sıra reklam filmlerinde de yer alan Serenay Sarıkaya, birçok önemli markanın reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi ve bugüne kadar birçok ödül, bunlar arasında iki Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar