‘Sen de Hayata Bi Güzellik yap’

‘Sen de Hayata Bi Güzellik yap’
Yardıma muhtaç, yaralı ve sokağa atılmış can dostlarının bakımı için ünlü isimler, Göktürk Hayvansevenler Derneği ve Türkiye Yüz Güzeli Yarışması aracılığıyla destek verdi.

Sebla Didem Korday / Günboyu

Yaralı ve hasta sokak hayvanlarının tedavi masraflarını, yapılan bağışlarla karşılamayı amaçlayan “Göktürk Hayvansevenler Derneği’’ ile el ele veren 2018 Türkiye Yüz Güzeli Yarışması büyük ilgi gördü.

İş, sanat ve cemiyet hayatından katılan çok özel isimler, güzellik yarışması gecesi vesileyle İstanbul’un ormanlık arazilerine atılan yüzlerce hasta, yaralı hayvanlara yardım eden derneğe, sahip çıktı.

‘Sen de Hayata Bi Güzellik yap’ sloganıyla başlatılan kampanyada duyarlı sanatçı Gökhan Keser sahneden iner inmez bağışta bulunan isimlerdendi. Gecede sahne alan diğer pop şarkıcısı Yankı Alper de dernek yararına satılan çantalardan onlarca aldı.

2018 TÜRKİYE YÜZ GÜZELİ

Binlerce kişi arasından 20 finalist olarak belirlenen güzeller Türkiye’nin en seçkin jürisinin önüne çıktı. GMK Group, Öz-İş Grup ve 3435 Creative İletişim Ajası tarafından düzenlenen yarışmanın finalistleri 6 ay boyunca SMS ve internet halk oylamalası ile seçildi. Kamp günlerinde zorlu eğitimlerden geçen güzellerin jüri önüne geçtiği gecede Gökhan Keser, ve Yankı Alper sahne aldı. Gecenin jüriliğini Deniz Akkaya, Zeynep Tunuslu, Ferruh Karakaşlı, Işıl Reçber, Gülay Kamaz, Plastik Cerrah Dr. Naci Çelik, Yasemin Öztürk, Enis Onat, Muammer Kapucuoğlu, Yetiş Çetinkaya Ve Daniela Karakaptan üstlenirken gecenin sunuculuğunu ise TV programcısı Kamuran Tapul yaptı.

Gecede 2018 Türkiye Yüz Güzeli birincisi 2 numara ile Ceren Tarcan oldu. Tacını Deniz Akkaya ve Yasemin Öztürk takdim etti. 2. Güzel 6 numara ile Cemre Tamgüç olurken 3. seçilen güzel 7 numara ile Aysel Mustafaoğlu oldu. 2. güzele tacını Işıl Reçber, Gülay Kamaz ve Zeynep Tunuslu verirken 3. güzele tacını ise organizasyona ev sahipliği yapan Görkem Karakaptan ve Daniela Karakaptan verdi…Yüz güzeli birincisine otomobil hediye edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar