Semincek kimdir? Semincek gerçek adı ne? Semincek kaç yaşında, nereli?

Semincek kimdir? Semincek gerçek adı ne? Semincek kaç yaşında, nereli?
Ünlü şarkıcı Semincek sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi Semincek'in gerçek adını araştırıyor. Peki Semincek kimdir? Semincek gerçek adı ne? Semincek kaç yaşında, nereli?

Semincek kimdir?

Spotify'un 2023 yılı verilerine göre, Türkiye genelinde en çok dinlenen sanatçı olan Semicenk, müzik kariyeriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Semicenk'in hayatı ve müzikal başarısı, dinleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Semincek kimdir? Semincek gerçek adı ne? Semincek kaç yaşında, nereli?

SEMİNCEK KİMDİR?

Semicenk, 7 Ekim 1998 tarihinde Ordu'da dünyaya geldi. Müzik kariyerine adım atan Semicenk, 2019 yılında TV8'de yayımlanan O Ses Türkiye programında yarışmacı olarak yer aldı ve Hadise'nin ekibine katıldı.

Sanatçı, 'Yüzü Tanıdık Değil' ve 'Kalbim Usandı' gibi parçalarıyla ilk çıkışını yaptı. Ancak 2021 yılının Aralık ayında yayımladığı 'Düşer Aklıma' isimli teklisiyle geniş kitlelerce tanındı. Bu şarkı, yayımlandığı tarihten 2 yıl sonra 100 milyondan fazla dinlenme rakamına ulaştı. Ayrıca Funda Arar ile olan 'Al Sevgilim' düeti ve diğer çalışmalarıyla da dikkat çekti. Sanatçının Funda Arar, Mustafa Ceceli, Reynmen ve Ziynet Sali gibi önemli isimlerle iş birlikleri bulunuyor.

SEMİNCEK'İN GERÇEK ADI NEDİR?

Semicenk'in gerçek adı Cenk Baş'tır.

SEMİNCEK'İN ŞARKILARI NELER?

Semicenk'in şarkıları arasında 'Mesafe (Serdar Ortaç Şarkıları Vol. 2)', 'Tanrım Reva Mı', 'Pişman Değilim (ft. Doğu Swag)', 'Geri Dönemedim', 'Canın Sağ Olsun (ft. Rast)', 'Yana Yana (ft. Reynmen)' gibi başarılı çalışmaları bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar