Göztepe Eyüpspor’u iki maçta da yendi

Göztepe Eyüpspor’u iki maçta da yendi
Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Eyüpspor'u 3-0 yenerek bu sezon rakibini bir kez daha mağlup etti.

Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Göztepe ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Göztepe, maçı 3-0 kazanarak sezon boyunca ikinci kez rakibini mağlup etti. Liderlik şansını sürdüren İzmir ekibi, sezonun son maçları öncesinde birinci sıraya yükselme fırsatı yakaladı.

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, maç sonrası yaptığı açıklamada oyuncularını tebrik ederek galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Ayrıca, Eyüpspor'u da başarılarından dolayı tebrik eden Stoilov, önümüzdeki sezon için iyi dileklerde bulundu.

Stoilov'un açıklamalarına göre, maçta 11'e 11 üstünlüğü ellerinde bulundurduklarını ve 1-0 öne geçtikten sonra rakip takımdan bir kırmızı kart aldıklarını belirtti.

Eyüpspor için zorlu bir mücadeleye dönüştüğünü ifade eden Stoilov, oyuncularının ciddi bir antrenman süreci geçirdiğini ve maçta da istedikleri sonucu aldıklarını vurguladı. Stoilov ayrıca, sezon boyunca süregelen başarılarının ardından oyuncularını tebrik ederek bu galibiyetin sezonun zorlu bir döneminde geldiğini söyledi.

Öte yandan, Eyüpspor'un Süper Lig'e yükselmesi için başarılı bir performans sergilediğini belirten Stoilov, rakip takımın çok iyi bir takım olduğunu ve gelecek sezon için başarılar diledi. Göztepe'nin sezonun son maçlarında liderlik koltuğuna oturabilmesi için sadece rakip takımın kaybetmesi ve kendilerinin galip gelmesi gerektiğini belirten Stoilov, oyuncularının motivasyonunun yüksek olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çalışacaklarını ifade etti.

Göztepe, Eyüpspor’u iki maçta da yendi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar