Selahattin Paşalı'nın eşi güzelliğiyle mest etti! “Ne şanslı adamsın”

Selahattin Paşalı'nın eşi güzelliğiyle mest etti! “Ne şanslı adamsın”
Adını geniş kitlelere duyuran Selahattin Paşalı, son olarak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinde rol almıştı. Ömer dizisiyle her hafta izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran yakışıklı oyuncunun eşi Lara’yı görenlerin ağızları açık kaldı.

Ömer dizisinde başrolü güzel oyuncu Gökçe Bahadır ile paylaşan Selahattin Paşalı, dizide Ömer karakterine hayat verirken, Bahadır ise Gamze rolüne hayat veriyor. Dizideki performansıyla izleyiciden tam puan alan Paşalı’nın eşi Lara Paşalı’nın güzelliği gündem oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Ne şanslı adamsın”, “Nasip olur mu?”, “Yerli Barbara Palvin”, “Barbara sandım dedim ne oluyor?”, “En tatlı çift” yorumlarında bulundular.

selaa

1990 doğumlu olan Selahattin Paşalı, Sanat Yönetimi bölümü mezunu. Başarılı isim oyunculuğa ilk olarak Kalp Atışı dizisi ile adım attı.

Paşalı daha sonra Bir Umut Yeter, Babil, Leke, Pera Palas’ta Gece Yarısı ve Aşk 101 gibi projelerde yer aldı. Ünlü isim esas çıkışını Aşk 101 dizisi ile gerçekleştirdi.

lara-paşalu

Yakışıklı oyuncu Nisan 2022’de bir süredir beraber olduğu Lara Tümer ile evlendi. Çiftin Leyla Pera isminde bir çocukları bulunuyor.

sss

selo

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar