Seçil Erzan'ın elinden son anda nasıl kurtuldu! 2023'ün en şanslı ismi!

Seçil Erzan'ın elinden son anda nasıl kurtuldu! 2023'ün en şanslı ismi!
Çok sayıda futbolcunun dolandırıldığı yüksek fonlu faiz olayında Seçil Erzan’a 5 milyon lira vermekten son anda vazgeçen isim ortaya çıktı.

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen yüksek fonlu faiz dolandırıcılığında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu, Fatih Terim gibi futbol dünyasının önemli isimlerinin dolandırıldığı olayda Seçil Erzan’a 5 milyon lira vermekten son anda vazgeçen bir isim ortaya çıktı. İşte o isim…

Milliyet’ten Çiğdem Yılmaz’ın haberine göre Çorlulu oto galerici Hasan Esdal, Seçil Erzan’a 5 milyon lirasını vermeye ikna olmuşken son anda başka bir olaydan etkilenerek vazgeçti.

aaaaaaaaaa.jpg

Erzan’a parasını verme hazırlığında olan Esdal, vazgeçişini şöyle anlattı:

“SON ANDA KURTULDUM”

Seçil hanımı, Çorlu’daki Denizbank’ta çalıştığı dönemden tanıyorum. Fatih Terim Fonu diye anlattı ve iyi paralar kazanacağımı söyledi. Çok uçuk kazançlardan bahsetti. O uçuk kazançlar mantıklı gelmese bile, ben de fona girmeye ikna oldum. Para da yatıracaktım. Ancak o dönem, Çorlu’da bir dolandırıcılık olayı olmuş ve yüzlerce kişi dolandırılmıştı. O olay aklıma gelince son anda girmekten vazgeçtim ve Allah’tan son anda paramı vermekten kurtuldum. O dolandırıcılık olayı aklıma gelmeseydi ben de paramdan olmuştum.

“SEÇİL ÇOK KORKAK BİR KIZDI”

Seçil’in babasını da tanıdığını söyleyen Esdal “Seçil evin tek kızıydı. Ailesinin durumu iyiydi. Bu tür işlere ihtiyacı da yoktu. Seçil’in tek başına yapabileceğini düşünmüyorum. Seçil çok korkak bir kızdı” dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar