Sarıyer’de taksiciyi öldüren caniden pişkin savunma! Üzerinden çıkanlar pes dedirtti

Sarıyer’de taksiciyi öldüren caniden pişkin savunma!  Üzerinden çıkanlar pes dedirtti
İstanbul Sarıyer’de bindiği taksinin şoförünü defalarca bıçaklayarak öldüren İran uyruklu caninin ifadesi ortaya çıktı. Üzerinden çıkanlar pes dedirtti.

İzmir’de aracına üşümesin diye aldığı genç tarafından öldürülen taksicinin ardından İstanbul’da da bir taksi cinayeti yaşandı. Sarıyer’de yabancı uyruklu Yoosef Bagherian Gharehtapeh gasp etmek istediği taksici Yaşar Yanıkyürek’i defalarca bıçaklayarak öldürüp aracı alarak kaçmıştı.

istanbul-sariyerde-taksiciyi-olduren-41673.jpg

Trafikte üzerinde cinayet aletiyle birlikte yakalanan şahsın ifadesi pes dedirtti. Paraya ihtiyacı olduğu için taksi şoföründen para çalmak amacıyla araca bindiğini söyleyen şahıs pişman olduğunu belirtti.

Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı tutuklandı - Son Dakika Haberleri

Gözaltına alınan zanlının üzerinden ise 10 adet plastik kelepçe, 1 koli bandı ve 1 makas çıktı. Türkiye'ye iş bulmak amacıyla geldiğini ifade eden Gharehtapeh Hakkari'den ülkeye giriş yaptığını belirtti.

Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren zanlı tutuklandı

“ÇAKI BIÇAĞIYLA ÇOK KEZ BIÇAKLADIM”

Otelden çıkıp taksiye bindiğini söyleyen Gharehtapeh ifadesinde şunları söyledi:

Taksi ile gezerken turistlerin bilmediği yerlere götürüp gezdirmesini istedim. Taksici beni Şişli taraflarında gezdirdi. Beşiktaş taraflarını gezdirdi, biz gezerken bana 'Seni saat 17.00'a kadar gezdirebilirim dedi. Sarıyer taraflarında kendisi benden taksi ücreti olarak 200 Amerikan doları istedi. Taksimetre açık değildi ama yaklaşık 1-1.5 saat gezmiştik. Kendisiyle dolarla anlaşmamıştık. Benden niye dolar istiyorsun dedim. Bu esnada aracı durdurmuştu. Araca binerken kendisine 500 TL para var, beni o kadar ücretle gezdir demiştim. Bunu hatırlatıp 200 dolar vermeyeceğimi söyleyince tartışmaya başladık. Kendisi küfür etti sinirlendim ve cebimde taşıdığım çakı bıçağıyla çok kez bıçakladım.

Taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek'i öldüren katilin yakalanma anı kamerada: Adliyeye sevk edildi

Taksiciyi öldürdükten sonra yol kenarına attığını itiraf eden şahıs “Taksinin kapı kolu içinde paralar vardı. Onları da üzerime aldım gözlüklerim olmadığı için iyi görmüyordum, sonra polisler beni durdurup yakaladılar” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar