Sandık Kokusu Hasan kimdir? Uğur Yücel kimdir? Uğur Yücel kaç yaşında, aslen nereli?

Sandık Kokusu Hasan kimdir? Uğur Yücel kimdir? Uğur Yücel kaç yaşında, aslen nereli?
Televizyon ekranlarının popüler dizisi Sandık Kokusu'nda Hasan karakterini canlandıran Uğur Yücel insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok kişi Uğur Yücel'in yaşını ve aslen nereli olduğunu araştırıyor. Peki Sandık Kokusu Hasan kimdir? Uğur Yücel kimdir? Uğur Yücel kaç yaşında, aslen nereli?

Uğur Yücel kimdir?

Usta oyuncu Uğur Yücel, Sandık Kokusu dizisindeki canlandırdığı Hasan karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Uğur Yücel kimdir? Uğur Yücel kaç yaşında, aslen nereli?

UĞUR YÜCEL KİMDİR?

Uğur Yücel, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Yücel, tiyatro kariyerine Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü'nde çeşitli oyunlarda sahne alarak başladı. Selamsız Bandosu ve Muhsin Bey filmlerindeki rolleriyle tanınan Yücel, kariyerine sinema ve televizyon dünyasında da başarıyla devam etti.

Dizi ve filmlerdeki başarılı performanslarıyla adından söz ettiren Uğur Yücel, Türk sinemasının önemli isimlerinden biri haline geldi. Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık, Hırsız Polis, Canım Ailem, Aramızda Kalsın, İçerde gibi birçok dizi ve filmde rol aldı.

Başarılı oyuncunun filmografisinde yer alan önemli yapımlar arasında Aziz Ahmet, Arabesk, Gemide, Ejder Kapanı, Yüzleşme, Fatma gibi projeler bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar