Sahte avukat skandalı! Sosyal medyası ele verdi... Evinden çıkanlar şaşırttı

Sahte avukat skandalı! Sosyal medyası ele verdi... Evinden çıkanlar şaşırttı
Adana'da, sahte avukat kimliği ve cübbesiyle kendisini avukat olarak tanıttığı şahısları dolandırmaya çalıştığı iddia edilen Betül. S. (37), adliye koridorunda dolanırken yakalandı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, Adana Adliyesi’nde başka bir avukat adına düzenlenmiş olan sahte bir kimlikle kendisini avukat gibi tanıttığı şahısları dolandırmaya çalıştığı bilgileri üzerine Betül S. hakkında bir soruşturma başlattı. Betül S.’nin, avukat cübbesiyle adliye ve mahkeme salonları ile baro lokalinde fotoğraf çektirip, sosyal medya hesaplarından paylaştığı belirlendi.

adanada-sahte-avukat-adliyede-dolasirke-30584.jpg

EVİNDE ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

Polis, hakkında yakalama kararı çıkarılan Betül S.’yi, adliye koridorunda dolanırken yakaladı. Şüpheli Betül S. gözaltına alınırken, evinde yapılan bazı aramalarda ise sahte avukat kimliği, avukat cübbesi, ruhsatsız tabanca ile dolandırıcılık eylemlerinde kullandığı düşünülen çok sayıda adli evrak bulundu.

adanada-sahte-avukat-adliyede-dolasirke-30584-1.jpg

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinden sonra ‘nitelikli dolandırıcılık’, ‘kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi’, ‘özel işaret ve kıyafetlerin usulsüz kullanılması’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ suçlarından adliyeye gönderilen Betül S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

adanada-sahte-avukat-adliyede-dolasirke-30584-2.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar