Resmen yayımlandı! İçişleri Bakanlığı'na bin 608 personel alınacak

Resmen yayımlandı! İçişleri Bakanlığı'na bin 608 personel alınacak
İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı yapacağını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında çalıştırmak üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı için Resmi Gazete'de ilan yayımladı.

Büro personeli, mühendis, avukat, teknisyen, destek personeli, tekniker, mimari arşiv uzmanı, çağrı karşılama personeli ve programcı gibi çeşitli unvanlarda personel alınacak.

Yayımlanan duyuruda, alımların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası gereğince yapılacağı belirtildi. Adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan (B) grubu için lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzeri puan almaları gerekiyor. Adaylar, ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday arasında değerlendirilecek.

İlgili duyuruda, başvuru şartları ve detaylarına ilişkin bilgilerin adayların erişimine sunulduğu vurgulandı. Adaylar, belirtilen koşulları sağlayarak başvurularını yapabilecekler. İçişleri Bakanlığı'nın bu personel alımı ile ilgili detaylı bilgilendirmeleri ve adayların başvuru süreci hakkında daha fazla detayı ilgili resmi kaynaklardan takip etmeleri önemle tavsiye ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar