Recep İvedik yorumuyla sosyal medyayı ikiye böldü

Recep İvedik yorumuyla sosyal medyayı ikiye böldü
İzlenme rekorları kıran Recep İvedik karakterinin maceralarını ele alan Recep İvedik 7, Disney Plus'ta yayınlandı. Oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün film hakkında yaptığı yorum ise sosyal medya kullanıcılarını çok kızdırdı.

Şehir hayatından bunalarak köy hayatına gitmeye karar veren Recep İvedik''in maceralarını ele alan Recep İvedik, sosyal medyanın da gündeminde. Şahan Gökbakar''ın çok konuşulan filmine Mahsun Kırmızıgül''den de dikkat çeken bir yorum geldi. Kırmızıgül''ün yorumu sosyal medyayı ikiye böldü.

Şahan Gökbakar''ın filmde özellikle ülkedeki ekonomik duruma eleştirel yaklaşması Twitter''da gündem olurken, Mahsun Kırmızıgül''ün film hakkında yaptığı yorum bazılarını çok kızdırdı. 




"KEMAL SUNAL FİLMLERİNDEKİ TADI ALDIM"

Kırmızıgül twitter hesabından yaptığı paylaşımında "Şahan, yeni filmi Recep İvedik 7 ile yeni dönemde yapılan komedi işlerinden çok farklı bir filmle karşımızda. Kemal Sunal''ın filmlerindeki tadı aldım. Komedi dünyasında son yıllarda izlediğim en cesur film. İzleyin, hikayeler size çok tanıdık gelecek" dedi. 

Kırmızıgül''ün yorumuna kimi takipçileri destek olurken, kimisi de Kemal Sunal benzetmesine tepki gösterdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar