Raşit Emir Süer kimdir? İyi Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer kaç yaşında, nereli?

Raşit Emir Süer kimdir? İyi Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte vatandaşlar partilerin adaylarını merak etmeye başladı. Merak edilen isimlerden birisi de İyi Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer oldu. Peki Raşit Emir Süer kimdir? İyi Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer kaç yaşında, nereli?

Raşit Emir Süer kimdir?

İyi Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı olarak belirlediği isim, Raşit Emir Süer vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Raşit Emir Süer'in hayatını ve aslen nereli olduğunu araştırıyor. Peki Raşit Emir Süer kimdir? İyi Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer kaç yaşında, nereli?

RAŞİT EMİR SÜER KİMDİR?

Aslen Ordulu olan Raşit Emir Süer, 1984 yılında doğdu. Babası Tayfur Süer, Ordu'nun önde gelen iş insanlarından biridir. Girişimci ruhuyla 2016 yılında Paket Taxi şirketini kurdu. Bu girişimle adını hızla duyuran Süer, Paket Taxi'nin başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

2019 yılında Migros ile yapılan yatırım anlaşmasıyla Paket Taxi'nin büyük bir bölümünü Migros'a sattı. Bu anlaşma, Raşit Emir Süer'in iş dünyasındaki etkisini daha da güçlendirdi. Kendisi aynı zamanda Migros'un hissedarları arasında yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar