Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?
Heyecanla beklenen Ramazan geldi. Bir ay sonunda beklenen bayramı tatilinin kaç gün olacağı ise merak ediliyor. İşte o tarihler...

Tüm İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği Ramazan ayı, 11 Mart günü başlıyor.

Bu süreçte, tatil planları yapmak isteyen vatandaşlar 2024 bayram tatili takvimini merakla bekliyor. İşte, "Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?" sorusunun yanıtı...

2024 Ramazan Bayramı, 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Bu kapsamda, Ramazan Bayramı tatili 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma günlerini kapsayacak. Ardından, hafta sonuna denk gelen günler olan 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatil olarak ilan edilecek.

Ramazan Bayramı arifesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile yarım gün mesainin olduğu arife günü idari izin olarak kabul edilirse, birçok çalışan 6 Nisan Cumartesi gününden başlayıp 14 Nisan Pazar gününe kadar sürecek 9 günlük bir bayram tatiline sahip olacak.

Bu tatil dönemi, ailelerin bir araya gelmesi, sevdiklerle zaman geçirme ve bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşama fırsatı sunacak. Bayram öncesinde vatandaşlar, seyahat ve tatil planlarını bu takvim çerçevesinde düzenleyebilecekler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar