Rafet El Roman’dan estetik itirafı: Pişman oldum!

Rafet El Roman’dan estetik itirafı: Pişman oldum!
Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, yaptırdığı estetik müdahalelerle gündeme bomba gibi düşmüştü. Şarkıcı yaptırdığı işlem için pişman oldu.

Eleştirilerin hedefi haline gelen Rafet El Roman, pişmanlığını dile getirdi ve bir daha asla benzer bir operasyona girişmeyeceğini belirtti.

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre, son zamanlarda estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettiren ünlü erkek sanatçılar arasına katılan Rafet El Roman, aldığı eleştirilere kulak verdi. Roman, "Haklılar, erkeklere estetik yakışmıyor. Ben de pişman oldum bir daha asla yaptırmam" diyerek samimi bir itirafta bulundu.

Birçok hayranını ve çevresindekileri şaşırtan bu açıklamayla Roman, estetik operasyonların erkekler üzerindeki etkilerine dair tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.

Öte yandan, ünlü şarkıcı Bengü'nün "Estetik erkeklerde pek güzel durmuyor" sözleriyle başlayan tartışma, Rafet El Roman'ın pişmanlık dolu açıklamalarıyla doruk noktasına ulaştı. Roman'ın samimi itirafları, estetik operasyonların sadece dış görünüş üzerinde değil, kişinin özgüveni ve algısı üzerinde de derin etkilere sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar