Pınar Karşıyaka’da hayal kırıklığı! Avrupa'da son 12 deplasmanda mağlup

Pınar Karşıyaka’da hayal kırıklığı! Avrupa'da son 12 deplasmanda mağlup
Yunanistan'da Peristeri'ye yenilen Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sarıca, “Son saniyeye kadar kazanabileceğimiz bir maçtı, geri adım atmadık ama oyun aklımız ve kötü tercihler kazanmamıza engel oldu." dedi.

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu K Grubu'nda Yunanistan'ın Peristeri takımına karşı aldığı mağlubiyetle hayal kırıklığı yaşadı. Maçın ardından başantrenör Ufuk Sarıca, takımının performansını değerlendirdi ve gelecek adımları değerlendirdi.

Sarıca, maçın ilk yarısında iyi bir savunma sergilediklerini ancak ikinci yarıya tereddütlü başladıklarını belirtti. Kolay atışları sayıya çeviremediklerini ve maç boyunca verilen hücum ribauntlarının problem yarattığını vurguladı. Özellikle son 5 dakikada yapılan gereksiz zorlama atışlar ve kötü tercihlerin maçı kaybetmelerine neden olduğunu söyledi.

Avrupa'da dış sahada son galibiyetlerini 2021-2022 sezonunda almalarının üzerinden uzun bir süre geçtiğini hatırlatan Sarıca, takımın deplasman performansının zayıf olduğunu kabul etti. Sarıca, umutlarını yitirmediklerini ve gruptan çıkma şanslarının hala olduğunu dile getirdi.

Pınar Karşıyaka, K Grubu'nda dördüncü maçların ardından tek galibiyeti bulunuyor ve gruptan çıkma şansı azalıyor. Ancak Sarıca, takımının kalan maçlarında mücadele edip, şanslarını sonuna kadar zorlayacaklarını söyledi. İzmir temsilcisi, Lenovo Tenerife ve Hapoel Bank Yahav ile karşılaşacakları maçlarda galibiyetler arayacak ve diğer takımların puan kaybetmesini bekleyecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar