Oyunlarda yapay zeka trendi

Oyunlarda yapay zeka trendi
Yapay zeka odaklı teknolojilerle geliştirilen projeler, oyun endüstrisinde de büyük ilgi görüyor.

Oyun endüstrisinde çığır açmaya hazırlanan Unipoly kurucu ortağı Emir Emad, "Oyun sektörünü şekillendirecek ve stüdyolara birçok avantaj sağlayacak hizmetler geliştiriliyor. Web3 entegrasyonu tamamlanan Raidfield 2'nin 2 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtiliyor.

Geliştirilmesi devam eden oyunlar da bu yıl içinde piyasaya sürülecek. Bir oyunun çekimlerine başlanarak tarihte ilk kez bir oyun filmi ile aynı anda kullanıcılarının deneyimine sunulması planlanıyor. Yapay zeka ve Web3 teknolojilerini birleştirerek oyun deneyimlerini geliştiren kapsamlı bir geliştirme platformu sunuluyor.

Bu platform, çok oyunculu yapının geliştirilmesinde yapay zekanın yardımını, otomatik Web3 ve NFT entegrasyonunu ve API oluşturmayı içeriyor. Ayrıca, yapay zeka asistanı, oyunların ayrıntılı analizi, teknik özetleri ve arka plan mimarisi oluşturulmasında yardımcı oluyor. Platform, entegrasyonu kolaylaştıran güçlü bir arka plan dağıtım sistemi ve güvenlik SDK'sı ile de dikkat çekiyor. Bu teknoloji platformu, oyun stüdyolarının tüm temel ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sunarak önemli ölçüde maliyet ve zaman tasarrufu sağlıyor." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar