Öldüğü iddia edilmişti! Prenses Kate Mıddleton hastalığını açıkladı

Öldüğü iddia edilmişti! Prenses Kate Mıddleton hastalığını açıkladı
Uzun süredir görüntü vermeyen ve hakkında farklı iddialar konuşulan Galler Prensesi Kate Middleton'dan haber geldi.

Uzun süredir hakkında çıkan spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden geçirdiği ameliyatın ardından kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Windsor'da çekilen bir video mesajında duygularını paylaşan Kate Middleton, kanser teşhisi konulmasının büyük bir şok olduğunu belirtti. Ailesinin iyiliği için bu durumu gizli tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Middleton, mesajında şu sözlere yer verdi:

"George, Charlotte ve Louis'e durumu uygun bir şekilde anlatmak ve onlara iyi olacağıma dair güvence vermek zaman aldı. Onlara da söylediğim gibi, iyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün daha da güçleniyorum. William'ın yanımda olması da büyük bir rahatlık ve güvence kaynağı. Çoğunuzun gösterdiği sevgi, destek ve nezaket gibi. Bu, ikimiz için de çok şey ifade ediyor."

Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada, Galler Prensesi'nin kanserin türü veya aşaması hakkında detay verilmeyeceği belirtildi. Middleton'ın sağlık durumuyla ilgili detayların gizli tutulması, ailenin mahremiyetine saygı gösterilmesi gerektiği vurgulandı.

Kanser tedavisi gören Galler Prensesi Kate Middleton ve ailesi, kamuoyunun desteğiyle bu zorlu süreci atlatmayı umut ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar