83 gün sonra görüntülendi ama Kate Middleton bilmecesi sürüyor

83 gün sonra görüntülendi ama Kate Middleton bilmecesi sürüyor
Aylardır görüntülenmeyen Kate Middleton ile ilgili pek çok iddia gündeme geldi. İngiltere basını Prensesin bir fotoğrafını yayınladı. Ancak sosyal medya kullanıcıları fotoğrafa inanmadı.

Galler Prensesi Kate Middleton, uzun süre haber alınamadıktan sonra 83 gün sonra ilk kez görüntülendi.

Çocuklarıyla paylaştığı fotoğrafın photoshop'lu çıkması ve ardından haber alınamamasıyla birlikte, Prenses Kate'in aldatıldığı ve ağır depresyonda olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Hatta bazı çevreler, "Kate öldü" şeklinde spekülasyonlarda bulunmuştu. Ancak Kate Middleton bilmecesi dün sona erdi.

Milliyet'teki habere göre İngiliz The Sun gazetesi, Prenses Kate ile eşi Prens William'ın alışveriş yaparken görüntülerini yayınladı. Galler Prensesi'nin alışveriş gezisi sırasında gündelik kıyafetler giydiği ve eşi William'la sohbet ettiği görüldü.

kate.jpg

42 yaşındaki Kate Middleton, Ocak ayında karın ameliyatı geçirmiş ve ameliyatın ardından uzun süre kameralardan uzak kalmıştı. Ancak ameliyat sonrası 2 ayın ardından ilk kez kameralar karşısına çıkan Prenses Kate, ameliyat sürecinde gösterilen ilgi ve desteği takdirle karşıladı. Ameliyatın ardından başkent Londra'daki bir klinikte 13 gün boyunca tedavi görmüştü.

İngiltere'de Anneler Günü'nde Kensington Sarayı tarafından Prenses Kate ve çocuklarının bir fotoğrafı servis edilmiş, ancak uluslararası haber ajansları fotoğrafın "manipülatif" olduğu gerekçesiyle yayından kaldırmıştı. Yeni bir fotoğraf yayınlanmasına rağmen kafalardaki karışıklıklar devam ediyor. Sosyal medya takipçileri henüz ikna olmuş değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar