Okan Buruk: "Kendi seviyemizin çok altında oynadık"

Okan Buruk: "Kendi seviyemizin çok altında oynadık"
Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda Sparta Prag'a karşı alınan mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk,maçın genelinde takımın kendi seviyesinin altında oynadığını ifade eden Buruk, rakiplerini tebrik ederek, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Buruk, ilk yarıda gereksiz top kayıpları yaparak rakibe gol şansı tanıdıklarını söyledi. İlk yarıda topa sahip olma oranlarının yüksek olmasına rağmen maç boyunca yaşanan top kayıplarının takımın seviyesine yakışmadığını belirtti. Ayrıca, iki maçta en büyük sıkıntılarının 10 kişi kalmak olduğunu vurgulayan Buruk, bu durumun rakibi daha fazla maçın içine soktuğunu ve güçlendirdiğini dile getirdi.

Teknik direktör, maçın genelinde takım olarak kaybettiklerini, buna belirli oyuncuları veya mevkileri sorumlu tutmamak gerektiğini ifade etti. Kaybedilen maçın sorumlusunun kendisi olduğunu belirten Buruk, transfer konularında yaşananlar ve oyuncu eksiklikleriyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Sacha'nın ayrılmasının mantıklı bir şekilde gerçekleştiğini belirten Buruk, Aurier'in sakat dönmesinin ise takımın elini zayıflattığını söyledi.

Okan Buruk, oyuncularına güvendiğini belirterek, bu kötü günü geride bırakarak hedeflerine odaklanacaklarını ifade etti. Şampiyonluk, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'nın hala hedefleri olduğunu söyleyen Buruk, futbolcularının daha iyi performanslar göstereceklerine inandığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar