Müteahhitin 50 milyon dolarlık teklifini reddetti: Evin gerçek değeri açıklandı

Müteahhitin 50 milyon dolarlık teklifini reddetti: Evin gerçek değeri açıklandı
Sydney'de yaşayan Zammits ailesi, 5 dönümlük arazilerini ve evlerini 50 milyon dolara kadar çıkan tekliflere rağmen satmayı reddediyor. Aile, eski evlerin yıkılarak yerlerine birbirine benzeyen apartman daireleri yapılmasına karşı çıkıyor.

Avustralyalı Zammits ailesi, evlerini ve 5 dönümlük arazilerini satın almak için yaptığı 50 milyon dolara kadar çıkan teklifleri geri çevirerek direniyor. Sydney, Quakers Hill'deki beş dönümlük arazide yer alan üç garajlı, altı odalı evlerinde 15 yılı aşkın bir süredir yaşayan Zammits ailesi, mülklerini müteahhitlere vermeyi düşünmüyor.

screenshot-2024-03-14-at-18-20-04.png

Mahallelerindeki eski evlerin birçoğunun yıkılarak yerlerine iki katlı evlerin yapıldığı bir dönemde Zammits ailesi, arsalarını satmayı reddediyor. Diane adlı ev sahibi, çevredeki yeni yapıların eski evlerin yerine birbirine benzer yapıda olduğunu ve eski küçük kırmızı tuğlalı, bahçeli evleri özlediğini ifade etti.

Aile, evlerinin orijinal değerinin 1 milyon dolar civarında olduğunu söylüyor ancak arsanın tamamında 50 kadar mülk inşa edilebileceği düşünülerek kendilerine 50 milyon dolar teklif edildiğini belirtiyorlar. Bu cazip teklife rağmen Zammits ailesi, yerlerinden kıpırdamayı düşünmüyor.

reject50mil.jpg

Komşular ise Zammits ailesinin satışı reddetmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, çocuklarının daha güvenli bir sokakta yaşadığını ve geniş bahçelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiriyorlar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar