Murat Kurum İstanbul’daki en büyük planını açıkladı

Murat Kurum İstanbul’daki en büyük planını açıkladı
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum Sultanbeyli Kent Meydanı'ndan vatandaşa seslenerek İstanbul’a ilişkin en büyük planını açıkladı.

Seçimlere 2 gün kala AKP’nin İBB Adayı Murat Kurum, Sultanbeyli’de konuştu. İstanbul’a ilişkin umut ettiklerini tek tek sıralayan Kurum, projeleri anlattı.

aa-20240329-34127408-34127407-ibb-baskan-adayi-kurum-ak-partinin-sultanbeylideki-mitinginde-konustu.jpg

ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ VURGUSU

Murat Kurum, İstanbul'un son 5 yılda liyakatsizliğin kurbanı olduğunu ifade ederek kentin gelişimine dair yapılan hiçbir çalışmanın olmadığını ve ulaşım sorununun çözüme kavuşturulmadığını vurguladı.

aa-20240329-34127137-34127132-turkish-president-recep-tayyip-erdogan-in-istanbul.jpg

İBB KAYNAKLARI KULLANILMALI

Ayrıca İstanbul'un kaynaklarının başka amaçlar için kullanıldığını belirtti. Sultanbeyli'nin mahallelerinde yaşanan otobüs ve ulaşım sorununa da dikkat çeken Kurum, bu sorunların çözümü için İBB kaynaklarının kullanılması gerektiğini söyledi.

aa-20240329-34127137-34127133-turkish-president-recep-tayyip-erdogan-in-istanbul.jpg

İstanbulluların ötekileştirildiğini ve aldatıldığını savunan Kurum, mevcut yönetimin İstanbul'u bir rant olarak gördüğünü belirtti.

Kurum, İstanbulluları 31 Mart'ta sağlam İstanbul için oy vermeye çağırarak her bir oyun önemli olduğunu ve hizmetin yeşermesine katkı sağlayacağını belirtti.

"HER BİR OY TOHUMDUR BÜYÜR ORMAN OLUR"

Kurum, İstanbullulara da seslenerek "31 Mart'ta gelin sağlam İstanbul'dan yana olun. Her bir oy tohumdur. Hizmet verilirse, emek verilirse yeşerir, büyür, fidan olur, orman olur" dedi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar