MSKÜ’de 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği

MSKÜ’de 14 Mart Tıp Bayramı etkinliği
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlama etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi.

Program, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM 15 Temmuz Şehitler Salonu'nda gerçekleştirildi ve öğrenciler tarafından hazırlanan müzik ve tiyatro gösterilerine ev sahipliği yaptı.

Programda konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, "Bugün, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladığımız bu güzel günde, mükemmellik, şefkat ve hizmet değerlerini taşıyan akademisyenlerimiz, doktorlarımız ve öğrencilerimizden oluşan bir topluluğa hitap etmekten büyük onur duyuyorum. Bu vesileyle, burada bulunan Tıp Fakültesi mensubu hocalarımıza ve öğrencilerimize duyduğum hayranlığı ifade etmek istiyorum.

Tıp, sadece bir meslek değil, aynı zamanda insanlığa hizmet etme, iyileştirme ve yardım etme çağrısıdır. Bu yolculukta, bilgi ve becerilerin yanı sıra hastalara ve meslektaşlara gösterilen nezaket ve empatinin de önemli olduğunun farkındayız. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi akademik kadrosu, geleceğin doktorlarını şekillendirme konusunda büyük bir rol oynamaktadır. Fakültemizin ulusal akreditasyon sürecini başarıyla tamamladığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.

Tören, son iki yılda göreve başlayan öğretim üyelerine ve doçent-profesör kadrolarına yükseltilen öğretim üyelerinin giysilerinin takılmasıyla sona erdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar