Kıvanç Tatlıtuğ’un ve oğlu Kurt Efe’nin pozu çok beğenildi! Babasının izinden gidiyor

Kıvanç Tatlıtuğ’un ve oğlu Kurt Efe’nin pozu çok beğenildi! Babasının izinden gidiyor
Başak Dizer, geçtiğimiz haftalarda eşi Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe ile birlikte Lizbon'un keyfini çıkarmak için Portekiz'e gitti. Tatilden döndükten sonra Dizer, tatilden yeni fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

2016 yılında Paris'te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, 2022'de oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına aldılar. Geçtiğimiz haftalarda aile, tatil yapmak için Lizbon'a gitti.

Başak Dizer, oğlu Kurt Efe ile tatil anılarını sosyal medyada paylaştı ve bu paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sarı saçlarıyla dikkat çeken Kurt Efe'nin yüzünü göstermekten kaçınan Dizer, bu sefer de bu kuralı bozmadı.

3434-1lx1.jpg

ONUN BÜYÜMESİNİ İZLEMEK BİZİ DE BÜYÜTÜYOR

Öte yandan, Kıvanç Tatlıtuğ birkaç gün önce yüzü olduğu bir markanın lansmanında oğluyla ilgili duygularını paylaştı. Tatlıtuğ, "Evlatla ilgili söylenecek kelimelerin hepsi aynı. Bu bambaşka bir duygu. Onun büyümesini izlemek, bizi de büyütüyor.

oo.jpg

Her gün yeni şeyler öğreniyorum ve bazen gözlerim dolarak, bazen de tebessüm ederek onun büyümesine tanık oluyorum. Allah tüm evlatların yollarını aydınlatıp, bahtlarını açık etsin, sağlıklarını koruyup kollasın" şeklinde konuştu.

ooo.jpg

BAŞAK DİZER KİMDİR

Başak Dizer, İstanbul'da 13 Nisan 1977'de doğdu. İletişim alanında Marmara Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Milano'da bulunan Istituto Moda di Burgo'da eğitimine devam etti. Moda Tasarım bölümlerinden sertifikalar almak için İstanbul'daki LaSalle ve Mimar Sinan Üniversiteleri'nde eğitim gördü. Moda üzerine çeşitli kurslara katılmak amacıyla Londra'da Central Saint Martins'te bulundu. Popüler markalarda baş tasarımcı asistanı ve tasarımcı olarak çalıştı.

2007'de iş ortağı Deniz Marşan ile birlikte 2Shoppers'ı kurdu. Bu şirket, alışveriş, stil ve hediye danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca Aşk-ı Memnu dizisinin stil danışmanlığını yaparak adlarını duyurdular. 2013 yılında danışmanlık ve showroom hizmeti veren ROOM'u kurdular.

Başak Dizer, ilk evliliğini Oren Fransez ile gerçekleştirdi ve daha sonra 2016 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ile evlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar