Metropoll Başkanı Özer Sencar AKP'nin İstanbul için neden aday bulamadığını deşifre etti

Metropoll Başkanı Özer Sencar AKP'nin İstanbul için neden aday bulamadığını deşifre etti
Yerel seçimler için İstanbul ve Ankara’nın en önemli illerden biri olarak görüyor ve partilerin çıkaracağı adaylar da çok konuşuluyor. İstanbul için AKP tarafından kulislerden birçok isim sızmasına rağmen henüz bir aday açıklanmış değil. Metropoll Başkanı Özer Sencar AKP'nin İstanbul için neden aday bulamadığını açıkladı.

ZÜLEYHA ÖNCÜ / GÜNBOYU

Yerel seçim çalışmaları tüm partilerde hummalı bir şekilde devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler kulisleri de bir hayli hareketlendirdi. Tüm partilerde önemli çalışmalar gerçekleştirilirken her parti için yol haritası ve çıkacağı adaylar da merak konusu oluyor.

İstanbul ve Ankara ise CHP ve AKP’nin en önemli kalelerinden biri olarak görülmekte. AKP’den İBB başkanlığı için çıkarılacak isimlerin kulislerden sızdırılmasına rağmen henüz adalar net bir şekilde açıklanmadı.

CHP’de ise İmamoğlu’nun adaylığını açıklanması beklenirken gözler 8 Ekim'de yapılacak il kongresine çevrilmiş durumda.

Metropoll Başkanı Özer Sencar "Mevzu" adlı Youtube kanalına konuştu ve AKP'nin İstanbul için neden aday bulamadığını deşifre ederek, “bu pazar seçim olsa Ekrem İmamoğlu yeniden kazanır” dedi.

Sencar, şu ifadelere yer verdi:

"Bu pazar seçim olsa Ekrem Ekrem İmamoğlu yeniden Belediye Başkanlığına aday olsa oy verir misiniz dediğimizde %63-64 puanla Ekrem İmamoğlu'nun tekrar kazanacağını görüyoruz"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar