Meteoroloji uyardı: Bu illerde sağanak etkili olacak

Meteoroloji uyardı: Bu illerde sağanak etkili olacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, yarın Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Ankara ve Konya çevresi ile Eskişehir'in doğusunda sabah saatlerinden itibaren, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri, Sivas, Yozgat, Kırıkkale ve Çankırı çevrelerinde ise öğle saatlerinden sonra gök gürültülü sağanak şeklinde yağışların etkili olması öngörülüyor.

Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren, Şanlıurfa ve Adıyaman çevrelerinde ise yarın öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor.

Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yarın sabah saatlerinden itibaren, Karabük ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimlerinde ise öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel kuvvetli sağanak yağışlar görülebilir.

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar