Meryem Uzerli'nin kazancı dudak uçuklattı! Riyad'lı ailenin konuğu oldu servetine servet kattı

Meryem Uzerli'nin kazancı dudak uçuklattı! Riyad'lı ailenin konuğu oldu servetine servet kattı
Meryem Uzerli, kariyeri ve özel hayatıyla sık sık dikkatleri üzerine çeken bir isim olarak biliniyor. Son olarak, Uzerli katıldığı bir yemekte aldığı ücretle gündeme geldi. İddialara göre, ünlü oyuncu bu özel davetten tam 4 milyon TL kazandı.

"Hürrem Sultan" rolüyle tanınan ve "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan Meryem Uzerli’nin, adı her zaman olay oldu. Dizinin uluslararası başarısıyla da tanınan Uzerli, sosyal medya etkileşimi ve başarılı kariyeriyle sürekli gündemde kalmakta. İddialara göre, Riyadlı bir ailenin düzenlediği özel bir davete katılan Uzerli, bu etkinlikten 4 milyon TL gibi dudak uçuklatan bir ücret kazandı.

meryem-uzerli-haber-site.webp

Ayrıntılara göre, bu büyük ödeme karşılığında Uzerli, etkinliğin ardından Özbekistan'a hareket etti.

meryemuzerli-taskent-23.jpg

MERYEM UZERLİ KİMDİR

12 Ağustos 1983 tarihinde, Hessen eyaletinin Kassel Şehri'nde doğan Meryem Uzerli, Türk babası Hüseyin ve Alman annesi Ursula'nın dört çocuğundan en küçüğü ve ikinci kızı olarak dünyaya geldi. Büyük büyükannesi Hırvatistanlıdır. Hamburg'a taşındıktan sonra oyunculuk ve tiyatro eğitimi için Schauspiel Studio Frese'de eğitim aldı.

İki ağabeyi ve bir caz müzisyeni olan ablası Canan'la birlikte Almanya'da birçok dizi ve filmde rol aldı. Ana dili Almanca ve Türkçe olan Uzerli, aynı zamanda İngilizceyi de iyi derecede biliyor.

2000'den 2003'e kadar Hamburg'daki Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimi aldıktan sonra birçok Alman yapımında küçük rollerde yer aldı.

2011-2013: MUHTEŞEM YÜZYIL

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yazdığı dizinin seçmelerine çağrıldı ve Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

2011 yılında Hürrem Sultan rolüyle iki kez en iyi kadın oyuncu ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görüldü. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

2013 yılında dizi setinde tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanarak diziden ayrıldı.

Meryem Uzerli, 2015 yılının yaz aylarında çekimlerine başlanan Annemin Yarası adlı sinema filminde Ozan Güven, Okan Yalabık ve Belçim Bilgin ile başrolü paylaştı. Film, Türkiye'de 11 Mart 2016'da sinemalarda gösterime girdi.

2016 yılında Gecenin Kraliçesi adlı dizide Murat Yıldırım ile başrolü paylaştı. Ardından 2016-2017 yılları arasında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da konuk oyuncu olarak yer aldı. 2017 yılında Cingöz Recai filminde Kenan İmirzalıoğlu ile, Öteki Taraf filminde ise Özcan Deniz ve Aslı Enver ile başrolleri paylaştı.

2019 yılında Uzerli, Kovan filminden elde edilen geliri AHBAP'a bağışlayacağını açıkladı.

KİŞİSEL HAYATI

2013 yılında Türkiye'den ayrıldıktan sonra ilişkisi olduğu Can Ateş'ten ayrıldı. Hamile olduğunu ve çocuğunu doğurmak istediğini açıkladı ve 2014 yılında kızı Lara'yı dünyaya getirdi.

Eylül 2020'de ikinci kez hamile olduğunu duyurarak, beşinci aylık hamile olduğunu açıkladı. İkinci kızını Lily Koi ismiyle Ocak 2021'de dünyaya getirdi.

Uzerli ayrıca bir modeldir ve çeşitli markaların reklamlarında yer almanın yanı sıra, birçok derginin kapağında yer aldı.

Temmuz 2020'de iş hayatına atılarak Berlin'de Nosh Nosh adlı kafe-tatlıcıyı açtı. Eylül ayında ise Berlin'de ikinci kafesini açtı.

oo.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar