Mersin’de otobüste engelli çifti döven okul müdüründen pişkin savunma

Mersin’de otobüste engelli çifti döven okul müdüründen pişkin savunma
Mersin’de otobüste yaşlı çifti dakikalarca döven, engelli adamın üzerine çıkarak tepinen okul müdürünün savunması yok artık dedirtti.

Mersin’de belediye otobüsünde okul müdürü ve 17 yaşındaki oğlu tarafından dakikalarca darp edilen yaşlı çift günlerce konuşulmuştu. O çifti darp eden müdürün ifadesi pes dedirtti.

belediye-otobusunde-ogluyla-yasli-cifti-25383-1.jpg

“BABALIK REFLEKSİYLE OLDU”

Davanın duruşmasında suçlamaları reddeden müdür İsmet Turan, kendini “Olay günü Mersin Şehir Hastanesi'nden çıkışta otobüse bindik koltuğa yöneldik. Daha önceden tanımadığım Ramazan Polat ve Hamdiye Polat araca bindiler. Oğluma yönelik hakaret ve tehdit içerikli sözlerle söylenmişti. Keşke yaşanmamış olsaydı. Kusura bakmasın lütfen. Babalık refleksiyle oldu. Üzgünüm” diyerek savundu.

belediye-otobusunde-ogluyla-yasli-cifti-25383-4.jpg

“EŞİM ENGELLİ OLDUĞU İÇİN KOLTUĞA OTURMAK İSTEDİ”

Eşiyle birlikte darp edilen Hamdiye Polat ise yaşananları şöyle anlattı: Otobüse bindiğimizde engelli koltuğunda daha önceden tanımadığımız İsmet Turan ve oğlunu gördük. Eşimin engelli olduğunu söyledim. Turan bize 'Hayır, biz de engelliyiz, Biz oturmak istiyoruz' dedi. Bunun üzerine tartışma yaşandı. Baba oğul darp etmeye başladı. Kimseye küfretmedim.

belediye-otobusunde-ogluyla-yasli-cifti-25383-2.jpg

OĞLU İLE BİRLİKTE TUTUKLU

Mahkeme, avukatların mütalaaya karşı ek süre talebi üzerine duruşmayı erteledi. İsmet Turan ve oğlunun tutukluluk halinin devamına karar verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar