Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den: İnsan etiğine aykırı!

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den: İnsan etiğine aykırı!
Geçtiğimiz dönemlerde Hadise ile sessiz sedasız nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler, katıldığı bir programda başörtülü kadınlar hakkında ileri geri konuşan Prof. Dr. Üstün Ökmen'e oldukça sert tepki verdi. 

Mehmet Dinçerler, katıldığı bir programda başörtülü kadınların psikoloji bölümüne yönelmesi hakkında konuşan Prof. Dr. Üstün Dökmen''in sözlerine oldukça sinirlendi. katıldığı bir programda "Başörtülü psikolog olmaz" diyen Dökmen''e Mehmet Dinçerler''den  "Ulan bir bitmediniz. Sizin düşünceleriniz de insan etiğine aykırı" yanıtı gecikmedi. 

Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında kaç yaş fark var? Hayranları ikiye  bölündü

Prof. Dr. Üstün Dökmen''in katıldığı bir programda başörtüsü ve psikoloji hakkındaki sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dökmen''in "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar" şeklindeki sözlerine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Hadise''nin eşinden ''Başörtülü psikolog olmaz'' diyen Üstün Dökmen''e sert tepki

DİNÇERLER''DEN: İNSAN ETİĞİNE AYKIRI

Dökmen''e tepki gösterenlerden biri de ünlü şarkıcı Hadise''nin eşi Mehmet Dinçerler oldu. Adeta isyan eden Dinçerler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ulan bir bitmediniz. Sizin düşünceleriniz de insan etiğine aykırı" ifadelerini kullandı.

Hadise''nin eşinden ''Başörtülü psikolog olmaz'' diyen Üstün Dökmen''e sert tepki

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar