Mehmet Büyükekşi istifa mı etti? TFF'den flaş açıklama

Mehmet Büyükekşi istifa mı etti? TFF'den flaş açıklama
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifa ettiğine yönelik çıkan iddialar gündeme bomba gibi düşerken, federasyondan konuya ilişkin açıklama geldi.

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan fiziksel saldırının yankıları sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin istifa ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi 16 kulüp başkanının istemediği ve istifa etmesi gerektiği tarafından duyurulmuştu.

İDDİALAR DOĞRU MU?

Mehmet Büyükekşi istifa haberleri sonrası Sercan Hamzaoğlu son dakika açıklamasında bulundu. Hamzaoğlu, açıklamasında “TFF cephesiyle şimdi konuştum; Başkan Mehmet Büyükekşi’nin istifa edeceği haberlerinin doğru olmadığını ve böyle bir düşüncesinin bulunmadığını söylediler” ifadelerini kullandı.

serc-001.jpg

TFF başkanı Büyükekşi istifa haberlerine bir açıklama da Sport Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu’ndan geldi. Yağız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mehmet Büyükeşi’nin istifa ettiği iddiaları gerçeği yansıtmıyor” dedi.

yg.jpg

"GÖREVİMİN BAŞINDAYIM"

Gazeteci Candaş Tolga Işık X adresinden yaptığı açıklamada, TFF Başkanı Büyükekşi ile görüştüğünü belirterek, görevden alındığı yönündeki iddiaları sorduğunu söyledi. Işık, paylaşımında “TFF seçimle gelinip seçimle gidilen özerk bir kurum. Görevden alma-verme gibi bir olay yok. Görevimin başındayım. İnsanları anlamıyorum niye böyle yapıyolar? Demek ki iyi niyetimiz fazla geliyor” ifadelerini kullandı.

cans.jpg

Gazeteci Yiğit Can İlarslan'da konuya ilişkin yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını yineledi.

yigit-can.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar