MasterChef All Star'da kaptanlık yarışını kim kazandı! Bu düello bir başka

MasterChef All Star'da kaptanlık yarışını kim kazandı! Bu düello bir başka
Ünlü şef Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kaptanlık yarışı yapıldı. Düello sonunda iki yarışmacının takımı değişti. İşte haberin detayları...

Ünlü şef Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı Türkiye'nin sevilen yemek yarışması MasterChef All Star, dün akşam ekrana gelen bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Kıyasıya rekabetin hakim olduğu bölümde, kaptanlık yarışı ve ardından gerçekleşen takım değişimleri damga vurdu.

İki aşamalı kaptanlık oyunu ile başlayan bölümde, haftanın kırmızı ve mavi takım kaptanları belirlendi. Kaptanlar arasında düello gerçekleşti ve kazanan kaptan, kendi takımından bir yarışmacıyı rakip takımdan bir yarışmacı ile değiştirebilme hakkını kazandı.

İlk aşamada simit yapımıyla yarışan yarışmacılar, en lezzetli simidi yapabilmek için kıyasıya mücadele etti. En başarılı simit yapan Eren, ilk turun galibi oldu. İlk turun ardından ise yarışmacılar, yaratıcı tabaklarını simitlerle oluşturarak ikinci tur için hazırlandılar. Değerlendirmeyi şefler yaptı ve bu aşamada Barbaros, Tahsin ve Sergen başarılı performans sergileyerek ilk üçe girdi.

Haftanın mavi takım kaptanlığını Kıvanç, kırmızı takım kaptanlığını ise Sergen kazandı. Her iki kaptan, düello için hazırlıklarını tamamladılar ve karşı karşıya geldiler. Düello sonucunda Sergen, 7-3'lük skorla avantajı elde ederek kendi takımından Dilara'yı mavi takıma gönderip, Eren'i kırmızı takıma dahil etme hakkını kazandı.

MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken, yarışmacılar arasındaki rekabeti de doruk noktasına taşıdı. Yarışmanın gelecek bölümlerinde neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor.

656ec1e686b2474c5c5213df.webp

656ec05486b2474c5c5213cf.webp

Mavi Takım

Kıvanç - Kaptan

Eren

Barbaros

Cemre

Esra

Kırmızı Takım

Sergen - Kaptan

Hasan

Tahsin

Dilara

Batuhan

656ec0a586b2474c5c5213d4.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar