Mansur Yavaş Ayaş’ta coşkuyla karşılandı!

Mansur Yavaş Ayaş’ta coşkuyla karşılandı!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ayaş ilesinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yavaş, “Bizim belediyecilik anlayışımız budur; kimin nerede ne ihtiyacı varsa Ankara Büyükşehir Belediyesi hızır gibi yanındadır" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Son ziyaretini CHP'nin Ayaş Belediye Başkan adayı İzzet Demircioğlu ile birlikte gerçekleştiren Yavaş, SKM açılışında coşkulu bir kalabalık ile karşılaştı.

ayas-3.jpg

Yavaş, açılışta yaptığı konuşmada, beş yıldır görev yaptıklarını ve eski dönemden farklarını "İhaleleri canlı yayınlıyoruz, hiçbir kararı tek başımıza almıyoruz, kent konseyimizle odalarımızla birlikte çalışıyoruz" diyerek açıkladı.

Halka verilen sözlerin tutulması gerektiğini vurgulayan Yavaş, her köye, her mahalleye gittiğini ve sorunları yerinde tespit ettiğini belirterek, "Bizim görevimiz bir köyde su yoksa su götürmektir, belediyeciliktir. Kanalizasyon yoksa bunu yapmaktır" dedi.

ayas-5.jpg

"BUNLAR BELEDİYECİLİĞİ BİLMİYORLAR"

Kendilerini küçümsediğini ifade eden Yavaş, "Biz seçildiğimizde bizi küçümsediler. Birçok büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanlarından çıkmıştır" diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ekonomik olarak sağlam olduğunu vurgulayan Yavaş, "Eğer batan belediye arıyorsanız kendi belediyelerinize bakın. Çıkarın ne kadar borcunuz var açıklayın. Bunlar belediyeciliği bilmiyorlar" şeklinde konuştu.

ayas-4.jpg

"DÜŞMANLARIYIZ SANKİ"

Projelerin halkın ihtiyaçlarına yönelik olması gerektiğini belirten Yavaş, "Bizim belediyecilik anlayışımız budur; kimin nerede ne ihtiyacı varsa Ankara Büyükşehir Belediyesi hızır gibi yanındadır" ifadelerini kullandı.

Beypazarı Belediye Başkanlığı dönemine de değinen Yavaş, "Asıl belediyecilik budur. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı oldum. İlçe belediye başkanlarına ‘Uzattığım eli tutun’ dedim. Hiçbiri tutmadı elimden. Düşmanlarıyız sanki" şeklinde konuştu.

ayas-2.jpg

ayas-8.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar