Mansur Yavaş AŞTİ esnafıyla bir araya geldi

Mansur Yavaş AŞTİ esnafıyla bir araya geldi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, AŞTİ’de esnafla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Mansur Yavaş, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere kısa bir süre kala Ankara'nın dört bir yanını dolaşarak esnaf ve halkla buluşmaya devam ediyor. Son olarak, Yavaş AŞTİ esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Dernek Başkanı Hacı Barış ile BUGSAŞ Genel Müdürü Vecihi Halil İyigün de Yavaş'a eşlik etti.

asti-esnaf-gezisi-3.jpg

Yavaş'ın ziyaretleri, Ankara halkının sevgi dolu karşılamalarıyla ve ilgisiyle damga vuruyor. AŞTİ'de "Ankara'nın Başkanı" sloganları eşliğinde karşılanan Yavaş'a, esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tek tek esnafı ziyaret eden ve hal hatır soran Yavaş'a, esnaflar "Sizin bizler için yaptıklarınızı asla unutmayacağız" şeklinde duygusal ifadelerle seslendi.

asti-esnaf-gezisi-4.jpg

YAVAŞ'A SEVGİ SELİ

Yavaş'ın ziyaret ettiği alanlardan biri olan AŞTİ'deki yenilenmiş kütüphane, özellikle Diş Hekimliği öğrencileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler, "Burası bizim için çok konforlu, çok rahat oldu. Bize bu alanı sunduğunuz için çok teşekkür ediyoruz" şeklinde duygularını dile getirdiler.

asti-esnaf-gezisi-6.jpg

AŞTİ'de bulunan diğer vatandaşlarla da sohbet eden Yavaş, daha sonra Ankara Otobüsçüler ve Acenteler Derneği ile AŞTİ Taksi Durağı'nı da ziyaret etti. Mansur Yavaş'ın bu samimi ziyaretleri, seçim öncesinde Ankara halkının belediye başkanlarına olan ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi.

asti-esnaf-gezisi-11.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar