Mansur Yavaş Ankara’nın gelecek 5 yılını anlattı

Mansur Yavaş Ankara’nın gelecek 5 yılını anlattı
2024-2029 Projeleri Tanıtım Toplantısı’nı gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara için gelecek 5 yılında yapacaklarını anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, 2024-2029 yılları arasında gerçekleştireceği projelerini Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında Ankaralılara anlattı.

Toplantıya siyasi parti yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanları ve adayları, il ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, muhtarlar, belediye bürokratları ve yöneticileri katıldı.

2024-2029-proje-tanitim-toplantisi-5.jpg

Yavaş, konuşmasına insan odaklı projelerin önemine vurgu yaparak başladı. "Tek bir amacımız var, insanı hayatın içine katmak" diyen Yavaş, halkın gözünü boyamak değil, derdine derman olmak için çalıştıklarını belirtti. Projelerinin insanlar için olduğunu vurgulayan Yavaş, aklı başında, ahlaka uygun ve geleceğe umut olacak işler yapmanın derdinde olduklarını ifade etti.

Sosyal desteklerin yüzde 70 oranında artırılacağını açıklayan Yavaş, çocukların sağlıklı beslenmelerini sağlayacaklarını ve eğitimlerinden mahrum kalmamaları için çaba göstereceklerini belirtti.

2024-2029-proje-tanitim-toplantisi-12.jpg

SOKAK HAYVANLARI İÇİN YAŞAM ALANI

Sağlık alanında da önemli adımlar atacaklarını ifade eden Yavaş, alzheimer hastaları ve yakınları için yatılı konuk evi açacaklarını ve obeziteyle mücadele kapsamında toplum sağlığı ve farkındalığını artıracak bir proje hayata geçireceklerini duyurdu.

Ayrıca, sokak hayvanları için Mamak'ta yaşam alanı kurulacağını bildiren Yavaş, hayvanları sahiplenen ailelerin burada vakit geçirebileceğini ve sahiplenme yapabileceklerini belirtti.

Ulaşım projelerine de değinen Yavaş, Ankara'nın trafiğini rahatlatacak 5 yeni metro projesinin hayata geçirileceğini ve şehre 1000 yeni otobüs kazandırılacağını açıkladı.

2024-2029-proje-tanitim-toplantisi-7.jpg

İTTİFAKIMIZ MİLLETLEDİR””

Konuşmasının devamında, kentsel dönüşüm, kültür ve sanat projeleri, kadınların güçlendirilmesi, turizm alanındaki gelişmeler ve çevre konularına da değinen Yavaş, Ankara'nın geleceğine dair kapsamlı bir vizyon ortaya koydu.

Yavaş, "Hiç kimseyle ittifak yapmadık, ittifakımız milletledir, Ankara halkıyladır" diyerek gizli ittifak iddialarına net bir şekilde yanıt verdi.

Konuşmasını sonlandırırken, "Kentimizi hak ve adaletle bir beş yıl daha yönetmeye hazır mısınız?" diyen Yavaş, Ankara halkından destek istedi ve yeni dönemde kenti daha yaşanabilir bir hale getirmek için hep birlikte çalışacaklarını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar