Volkan Demirel'i hiç böyle görmediniz: Çılgına döndü

Volkan Demirel'i hiç böyle görmediniz: Çılgına döndü
Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanan karşılaşmada ilginç anlar yaşandı. Süper Lig'in 33. haftasında oynanan müsabakada konuk ekibin attığı gol öncesinde yaşananlar çok konuşulacak cinsten. Takımı lehine verilen penaltı atışının daha sonradan iptal edildiğini gören Volkan Demirel çılgına dönerek, elindeki şişeyi yere fırlattı.

Süper Lig''de ilginç bir an daha yaşandı. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Trabzonspor ile  Fatih Karagümrük'' ''ün karşılaştığı ve 1-1  eşitlikle tamamlanan maça Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel''in hareketi damgasını vurdu.

Müsabakanın 45. dakikasında Yusuf Erdoğan''ın rakibine yaptığı müdahale sonrası Fatih Karagümrük, serbest vuruş kazandı. Yardımcı hakemiyle iletişime geçen Halil Umut Meler, kararını değiştirerek penaltı noktasını gösterdi.

VAR''A GİDİLDİ

VAR incelemesinin ardından orta hakeme pozisyonun ceza sahası dışında gerçekleştiği bildirildi ve penaltı iptal edilerek bir kez daha frikik atılması yönünde karar çıktı.

ÇOK ÖFKELENDİ

Penaltının iptal edilmesinin ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, ''Hadi oradan'' sözleriyle tepki gösterirken elindeki su şişesini de yere fırlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar