Kurum için Sevdamız İstanbul klibi hazırlandı bir muradı var bu şehrin yüzler gülecek

Kurum için Sevdamız İstanbul klibi hazırlandı bir muradı var bu şehrin yüzler gülecek
Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum için "Sevdamız İstanbul" klibi hazırlandı.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala partilerin seçim hazırlıkları hızla sürerken Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum için seçim videosu hazırlandı.

“Sevdamız İstanbul” başlığıyla yayınlanan videoda İstanbul’un çok sayıda görüntüsü kullanılarak “Nisan gelecek, yüzler gülecek” sloganına yer verildi.

Siyah beyaz İstanbul görüntüleriyle açılan videoda şehrin çeşitli yerlerine bırakılan kırmızı karanfiller kullanılarak, İstanbul’un sorunlarının çözüleceği mesajı iletildi.

lllk.jpg

İstanbul'un çeşitli sorunlarına dikkat çeken bir video, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin fonunda güneşin doğuşuyla başlıyor ve İstanbulluların karanfilleri alarak yeni bir güne başlamalarını simgeliyor.

Karanfillere dokunulduğunda, siyah-beyaz sahneler renkleniyor ve "Geliyoruz işte, halkın gücüyle" ifadeleri eşliğinde esnafın gülümsemesi görülüyor. Bir ev hanımı, kapısının önündeki karanfili alırken "Yapacak iş çok, başka İstanbul yok" sözleriyle, şehrin siluetini aydınlatan bir ışık hüzmesi yayılıyor.

yu6tu5t.jpg

"Sadece İstanbul sevdamız oldu" diyerek, parkta spor yapan bir genç, bank üzerindeki karanfili alıyor ve kasvetli İstanbul, yeşil ve aydınlık bir görünüme kavuşuyor.

Videoda, bir doktorun masasındaki kırmızı karanfil ve bir öğretmenin sınıfındaki eğitim sahneleriyle "Hakkıyla hizmet etmek andımız oldu" ifadesi duyuluyor.

olojijj.jpg

31 Mart yerel seçimlerine atıfta bulunan videoda, parkta gitar çalan gençlerin mutluluğu ve bir ailenin yemek masasındaki karanfil ile "Bir muradı var bu şehrin, yüzler gülecek" mesajı veriliyor. Videonun sonunda, Murat Kurum’un “Dertlerin bittiği, yüzlerin güldüğü çilesiz bir İstanbul’u çok özlediniz, biliyorum. Umutla aşkla heyecanla hep birlikte el ele verip bu aziz şehri hak ettiği günlerine kavuşturacağız.” sözleriyle bitiyor ve “Nisan gelecek, yüzler gülecek” yazısı ekranda beliriyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar