Küçük kız babasına rest çekti! O anlar viral oldu

Küçük kız babasına rest çekti! O anlar viral oldu
Küçük kızın annesinin zayıflaması hakkında babasına yaptığı konuşma sosyal medyada gündeme oturdu.

5 yaşındaki küçük kız, babasına itiraz ederek "Hayırdır babacım, zayıflayabilir sana ne. Onun istediklerine sen karışamazsın. Kendi istediklerini yapacak. Hatta buraya kadar crop da giyecek." şeklinde cevabı sosyal medyada çok konuşuldu.

ekran-resmi-2024-04-22-09-52-19.png

Küçük kızın babasının "Niye giyecek? Crop giyemez, izin vermiyorum." sözlerine karşılık, "Giyebilir. Sen izin vermiyorsun ama annem yine giyecek. Hatta annemle beraber takım croplarımız var, onları da giyeceğiz. Bütün ama bütün üstlerini atmaz mıyım? Zaten az bir şeyin var, onları da atayım bari." şeklinde cevap vermesi, sosyal medyada gündeme oturdu.

ekran-resmi-2024-04-22-09-52-25.png

5 yaşındaki küçük kızın annesini babasına karşı koruması izleyenleri şaşırttı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan videoyu binlerce yorum yapıldı.

ekran-resmi-2024-04-22-09-52-19-001.png

Baba ve kızın aralarında geçen dialog, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kişi, küçük kızın annesini savunma cesareti ve kararlılığı karşısında şaşkınlığını dile getirdi.

Bazı kullanıcılar küçük kızın bu tutumunu olumlu bulurken, bazıları ise çocuğun ebeveynler arasındaki ilişkilere karışmasını doğru bulmadı.

Video, ebeveynlik tarzları ve çocukların yetiştirilmesi konularında da geniş bir tartışma başlattı.

Kimi sosyal medya kullanıcısı, çocuğun kendi bedenine ve tercihlerine saygı duyması gerektiğini vurgularken, kimileri ise çocuğun anne-baba arasındaki yetişkin konulara müdahil olmasının sakıncalı olduğunu savundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar