Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca tarlaya devrildi!

Köpeğe çarpmamak için manevra yapınca tarlaya devrildi!
Sivas'ın Kangal ilçesinde karşısına çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kontrolünü kaybederek tarlaya devrildi.

Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir sürücü köpeğe çarpmamak için yaptığı manevra sonucunda otomobilinin kontrolünü kaybederek tarlaya devirdi.

Kazada 5 kişi yaralanırken, yaralılardan biri ambulans helikopterle Sivas'a sevk edildi.

Olay, Sivas-Malatya karayolu üzerinde bulunan Yeşilkale köyü mevkiinde gerçekleşti. T.D. isimli sürücü, 42 SR 642 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapmak istedi. Ancak, bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobilin tarlaya devrilmesine neden oldu.

Kazada otomobilde bulunan T.D. ile birlikte Ü.U.D. (29), Z.D. (50), V.D. (56) ve G.D. (22) isimli 5 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan G.D. ve Z.D., Sivas'tan havalanan ambulans helikopter ile Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri, kaza nedeniyle ilgili detayları belirlemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Yaralıların tedavisi ise hastanede devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar