Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok göndermesi

Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok göndermesi
Kızılcık Şerbeti dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde yaşanan trafik kazası sahnesi Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazayı ve sonrasında yaşananları ele aldı. Kaza yapan oğlunu yurt dışına kaçıran anneyi Kıvılcım programında işledi.

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde gündeme gönderme yapıldı. Lüks otomobili ile kaza yaparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne yol açtıktan sonra annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı oğlu ile ilgili bir konu işlendi.

Dizide Metahan’ın aracını kullanan kişi yaptığı kaza sonrası annesi ile yurt dışına kaçtı. Senaryodaki kazada da bir kişi hayatını kaybetti.

Eylem Tok’un oğlu ile birlikte önce Mısır’a sonrasında ise ABD’ye gidişine vurgu yapılan bölümde Kıvılcım konuyu kapatmayacağını söyleyerek yaşanan durumu TV’deki programında ele aldı.

Kıvılcım, kaza sonrası kaçış ile ilgili olarak "Her anne baba evladını korumak ister. Bunu anlıyorum çünkü ben de bir anneyim. Ama anne olmak baba olmaz adaletsiz olmak demek değildir” vurgusunu yaptı.

Dizide Kıvılcım, “Birisinin canı yanarken bu başkasının yanına kar kalmamalıdır. Bir çocuk bir kazaya karışmış ve çok büyük bir felakete sebep olmuş. Çocuğunu kurtarmaya çalışarak ona iyilik yaptığını sanan anneye sesleniyorum. Oğlunuzun hayatını mahvettiniz." dedi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar